tisdag 24 juni 2014

Supersnabbt pass och ljumskproblem

Idag kommer det bli två träningspass.

Det första blev ett snabbt pass på lunchen och efter jobbet planerar jag att få in ett till pass.
Inte bestämt mig om jag stannar på jobbet eller om jag åker till något annat gym.

3 min Crosstrainer

2 varv med 2x16 kg kettlebells.
10 svingar
10/arm seesawpress
10 svingar
10  snatches
10 svingar
10 pressar
1 min vila

Har haft lite problem med höger underarm/armbåge, men det börjar bli bättre (jobbat en del med excentriska handledextensioner). Och i denna kombination var det då inte så konstigt om det var just greppet som blev jobbigast då jag inte tränat det ordentligt på ett tag.

Skrev ju att jag kände av vänster ljumske i förra veckan. Det är faktiskt något jag känt av då och under en tid när jag kört tunga benpass. Men i förra veckan pratade jag med en av sjukgymnasterna på jobbet och han lovade att kolla på det när vi fick tid över. Var lite orolig över att det kunde vara ett ljumskbrock och det lät inte så roligt då det skulle innebära operation.
Igår undersöktes jag och han trodde inte att det var ett ljumskbrock utan mer att det var leden som var lite skadad. Så nu får jag köra benövningar på vänster fast ej i fullt djup. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar