onsdag 7 juli 2010

Dagens träning - Crossfit

Dagens WOD (work of the day) hette Fight gone bad.

Man räknar antal repetioner man hinner på 3 varv av följande
1 min Wallball 9 kg
1 min Sumodeadlift Highpull (ej på videon)
1 min Boxjump
1 min Press anyhow  35 kg
1 min Burpes
1 min rest

Mitt resultat blev 284 och det bästa resultatet var 357.
Lite tråkigt att ha sämst resultat av killarna, men till mitt försvar så räckte inte skivstängerna med herrvikter till så några av killarna körde med lättare vikter.

Vi delade upp oss i två gäng, där det ena körde passet, medans de andra räknade antal repetitioner.
Jag var i första gruppen, vilket var både skönt och lite dumt. Skönt för att man var uppvärmd och att det var skönt att ha passet avklarat. Däremot så hade det varit bra att kolla in hur man kunde göra teknkerna på de andra. Som det var nu så gick jag onödigt långt ner i Sumodeadliften. Någon sa att man var tvungen att nudda marken innan man lyfte, men det såg jag några som inte gjorde. Dåg även att några gick upp på Boxjumpen istället för att hoppa jämfota upp som jag trodde man måste göra. Skulle nog också valt en annan boll till Wallballen eftersom den jag körde med hade handtag och det krånglade till det lite när man skulle fånga bollen.

Hur som helst ett riktigt jobbigt och roligt pass. Som vanligt så gillar dock inte High pull övningen då skaderisken på axlarna är så stor. Men jag fuskade lite där och drog inte upp armbågarna så högt

1 kommentar: