onsdag 21 juli 2010

Mer Crossfit

Gillar verkligen att träna med Crossfit Örebro. Ett riktigt kul och härligt gäng och så blir man oftast riktigt trött. Bor ni Örebro så tycker jag att ni skall testa ett pass. Är det fint väder så är vi utomhus och då kostar det inget att vara med och träna och de har alla redskap som behövs. Är det dåligt väder så går vi in på ÖKK och då måste man betala träningen. Just nu har de ett erbjudande (tror det är månaden ut) då man får köpa ett 15-kort för futtiga 300 kr (om man nu inte vill betala 100 kr för en gång).

Dagens pass liknade ett pass som var på Crossfitgames nu i helgen, men först så tränade vi på Double unders vilket är att man snurrar hopprepet 2 varv på varje hopp. Betydligt svårare än vad man tror, men några gånger lyckades jag få till några i rad. Vi gick även igen Kettlebell Clean.
Sedan delades vi  upp i 2 lag och körde följande övningar i 2 varv
400 m löpning
15 Boxjump
15 Kettlbell (24 kg killar och 16 kg tjejer) Clean squat (andra varvet körde jag med 2 st 16 kg istället)
15 Armhävningar (Hela vägen ner och släpp händerna)
30 Double unders eller 90 enkelhopp (jag valde enkelhoppen
15 Fällknivar
30 m utfallsteg (knä i varje gång)

Man sprang först 400 m i grupp och sedan skulle man vänta med att börja nästa övning tills nästa person var klar med sin föregående, men då det faktiskt inte blev så jobbigt då man fick stå och vänta rätt mycket så mycket så valde vi att andra varvet så kunde man köra på utan stopp när man gjort sina Boxjump.
Passet var riktigt roligt, men för mig så blev det inte så jobbigt som det varit de andra gångerna. Men det är så det är med Crossfit att vissa gånger passar övningarna bättre och andra gånger är de lite jobbigare

Vill ni kolla på hur banan såg ut på Crossfit games så skall ni gå in på http://live.crossfit.com/
(Jag lyckas bara se det med webläsaren Google Chome)
Välj att se 17 juli 2010 11.00-12.00 och gå in ca 6,40 min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar