torsdag 8 juli 2010

Äntligen nytta av min mini-pc

Sitter på tåget ner till Sölvesborg, eftersom jag skall på kurs i Flow Tonic imorgon.
Efter att ha suttit i telefonkö i över 70 min sammanlagt (kopplades bort några gånger) så fick jag hjälp att få igång internet via min mobiltelefon. Så nu äntligen kan jag blogga. Eftersom det är bland de första gångerna som jag använder min nya Mini-pc så finns det en hel del uppdateringar och program som måste uppdateras och det går ju inte superfort via mobilen (man hade ju gjort det på bredbandet hemma om man varit smart).
Tåget är försenat (konstigt va) så vi får väl se hur de löser transporten från Hässleholm till Sölvesborg. Som tur var så har jag inte bråttom och så har jag ju en fungerande internetanslutning och en bra bok om det skulle ta tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar