måndag 26 juli 2010

Kroppsviktspasset 550 reps

Igår stötte jag på en bra blogg med flera kroppsviktsbaserade pass. Bloggen heter Bodyworkout. Det var det supertrist väder igår så det blev mest läsning och ta det lugnt. Igår kväll så valde jag att testa ett av Bodyworkoutpassenovh det kallades 550 reps eftersom man gör 50 st repetitioner av 11 övningar. Detta gör man så snabbt som möjligt. Vill du läsa en beskrivning av varje övning i passet så gör du det här. Annars ser du min film som jag gjorde nu ikväll. Min tid blev 18,20. Vad får du för tid på passet?

3 kommentarer:

  1. det där ser jobbigt ut. och jag förstår att du står i skuggen på sista övningen men det ser rätt kul ut för man kan tro att du hållt på hela dagen - från dagsljus till kvällen. snyggt kök!!!

    SvaraRadera
  2. Kul att bli utmanad! Men shit, 18:20... Det lär dröja innan jag fixar den tiden. Armhävningarna är grymt jobbiga. Får göra ganska många på knä för att orka alla 50. Men som min gamle handbollstränare sa; "Allt som inte dödar - härdar". Ha en fortsatt trevlig semester!

    SvaraRadera
  3. Tyvärr så är köket i filmen inte mitt utan min sambos bror. Vi bodde hos honom när vi var i Lysekil. Jätteläckert kök med en öppen lösning så att köket är en del av vardagsrummet-

    SvaraRadera