Igår åt jag den till Entrecote och idag till kycklingen.
Gillar verkligen att grilla mat och grönsaker på sommaren. Det blir så grymt gott.
Igår fick jag också en ny favorit på grilllen. Vi testade att grilla Halloumiost. Supergott!
Här kommer receptet till den smarriga såsen (Räcker till ett stort gäng)
Bryn 2 små lökar som du finhackat i olivolja (på låg värme så att de inte får färg)
1 flaska chilisås (den milda typen)
Saften från ½ pressad citron
Cirka 1-2 matskedar curry
Krydda också med med salt och svartpeppar
Eventuellt chilipeppar eller tabasco (hade jag inte i). Tar man i chili eller tabasco kan man ta lite mindre curry. Kan även serveras varm.
Allt om Stolpskor: Din Guide till Säker Stolpklättring
-
Att klättra säkert på stolpar kräver rätt typ av utrustning.
Specialdesignade skor med metallbeslag ger ett bra grepp och stöd. När
arbetet kräver att du k...
3 veckor sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar