måndag 15 augusti 2016

Två dagars träning och PB på 5 km löpning

Igår blev det ett pass på kvällen efter jobbet.

Värmde upp med lite balans- och rörlighetsövningar

Sedan blev det lite träning med joystick varvat med dips
Avslutade med 3 varv
Pull-up
Benpress i maskin
Militärpress 40 kg

Idag körde jag ett snabbt pass på lunchen

2 min SkiErg
4 min maxrodd/snabb rodd: 1122 m

Körde sedan snabba 2 varv
8 marklyft 90 kg
8 pushpress 50 kg
16 mountainclimber

Nu är det 1.5 vecka kvar till Actionrun. Ikväll fick jag till en (för mig) snabb löpning. Förra året var löpningen och rampen mina svaga sidor. Löpningen jobbar jag på och idag sprang jag med det snabbaste tempot som jag sprungit 4-6 km på enligt Runkeeper. Tänker att det är bättre att hålla högt tempo på 5 km än att träna på att löpa de hela 7.5 km. Får väl se om jag lägger in någon längre löpning innan loppet. Rampen har jag inte övat på, men fick lite tips när jag kollade på Ninja Warrior.

Såhär såg dagens löpning ut.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar