söndag 14 augusti 2016

Simning och sista dagen på semestern

Tyvärr har det inte blivit så mycket träning i veckan då jag i början kände av bröstryggen (inte helt bra än) och sedan kände jag mig lite sliten då jag sov dåligt några nätter.

Idag var vi på Djupadalsbadet i Kumla med dotterns kusiner. Riktigt roligt och jag avslutade med 200 m simning. Tänktr köra frisim hela distansen, men jag hade glömt hur jobbigt det var så det blev en hel del bröstsim också.

Igår fyllde dottern 4 år och hon hade sitt första kalas med kompisar från förskolan. Vädret verkade inte bli så bra på morgonen, men när de dök upp vid 10.00 så började solen lysa och jag bestämde mig för att bygga hinderbanan utomhus (som jag funderat på). Det blev väldigt lyckat!


Ikväll körde jag lite dips i köket och några set pull-up i min pull-up stång medans jag gjorde annat. 

Och imorgon börjar jag jobba. Lite tråkigt då det är kul att vara hemma med familjen, men också kul då jag verkligen gillar mitt jobb. Och så är det faktiskt lättare att få till min träning då jag jobbar och har rutiner.
Men antagligen kommer solvädret nu när jag börjar jobba :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar