torsdag 18 augusti 2016

Ont i ryggen

Idag blev det ett träningspass innan lunchen

1 min SkiErg
1 min/ben SkiErg
4 min crosstrainer
10 min roddmaskin

Körde sedan 3 varv
8-10 pull-up
5-7 militärpress med 45 kg skivstång
5-7/ben step-up med 2x14 kg kettlebell i rackposition

Det kändes helt OK. Men efter lunchen skulle vi flytta vårt testrum på jobbet. Kände inget speciellt när jag bar och höll på med de tunga bensparksmaskinen, men när jag började skruva ihop den kände jag mig väldigt stel i ländryggen och det var även lite smärta.
Nu under kvällen har det känts värre. Framförallt om jag flekterar (böjer framåt), roterar åt höger eller lateralflekterar (böjer åt sidan) åt höger. Hoppas bara att det ärnågot muskulärt och inte disken som har tagit stryk. 
Känns sådär om det skulle vara något långvarigt då jag skall springa Action Run om en vecka, men framförallt skall åka på träningsresa till Playitas om 3 veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar