måndag 7 mars 2016

Söndagskvällens träning och foamrollerpass

I lördags höll jag ett foamrollerpass på en träningsdag som anordnades av Hovsta IF. Körde ett 45 min pass där de fick lite inspiration till hur de kan använda foamrollers. Gick igenom självmassage, rörlighetsövningat och lite coreövningar. Kul att få komma ut och hålla lite klasser för andra. 

I söndags messade en kompis och undrade om jag ville följa med honom och träna vid 20-tiden då barnen lagt sig.

Tyckte det lät kul så jag hängde på. Det är en trevlig omväxling att ha någon att prata med under träningen. Brukar ju oftast köra själv.

Värmde upp med 5 min rodd och lite rörlighets- och 3D-övningar.

Vi körde sedan marklyft. Körde några set med lite lättare vikter (60, 80 och 90 kg).
Blev ett set med 8 rep på 100 kg och så avslutade jag med 2 set 3:or på 120 kg.

Växlade några av seten med dips (10-12)

Körde sedan 4 varv
Enhandsbröstpress i dragmaskin (plus gummiband då motståndet var lite lågt)
Benpress i maskin

Avslutade med lite blandade rörlighetsövningar.

Det gick lättare att träna idag än hur det brukar vara på mina måndagspass trots att det är på ungefär samma tid. Kan bero på att jag hade sällskap eller att jag är piggare idag än efter en arbetsdag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar