fredag 11 mars 2016

Lunchträning med Procedos

Innan lunchen idag hade jag en Qigongklass. Nu kallar jag den Qigong och rörelseträning då jag även lägger in en hel del lugna rörlighets- och 3D-övningar i passet. Det är främst patienter som går på passet även om det även det även är öppet för vanliga motionärer. Tycker att den version av Qigong som jag har lärt mig är väldigt skön att köra (och jag är i vanliga fall inte så förtjust i lugnare träning) och när jag nu gått 3D-kurser så förstår jag varför. De flesta qigongrörelserna jobbar nämligen i flera plan och har likheter med 3D-täningen. De kunde alltså det här med att röra sig redan för länge sen :)

Tog därför och filmade några av övningarna som uppvärmning.


Sedan körde jag vidare med lite olika övningar på Procedosmattan.
Tog och filmade några av dessa.


Under träningen var det några som frågade om mattan och det var kul att få visa lite även om det gjorde att mitt pass blev kortare än jag tänkt. Hade tänkt göra något mer flåsigt, men det de olika hoppen och burnes blev det som blev det mest flåsiga.

Hade två PT-kunder idag och använde mattan på de båda. Den fungerade så himla bra att använda på dem och båda gillade verkligen att köra på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar