onsdag 16 mars 2016

Enbenshopp och Funktionell Fys

I måndags kväll hade jag bl.a. mitt Funktionell Fys-pass.

Vi körde:
4 stationer med 4x25 s arbete per station (8 s vila).

* ViPR - utfallssvingar

* Kettlebell - utfall framåt med rodd/utfall sidan med rodd

*Boxhopp

* Pull-up
   Wallclimbs
   Slamballkast
   Bakåtrotationer med gummiband

På varv två ändrade jag på några stationer

* ViPR - tippningar sida till sida x2 / tippningar fram/bak x2

* Kettlebells - tvåhands snatch (från golvet) i gångposition hö/vä / seesaw press / pushpress

* Boxhopp / Step-up (vartannat ben)

Efter jobbet blev det ett kort träningspass för mig. Värmde upp på procedosmattan och körde därefter lite utfall med rodd och thrusters på mattan

Sedan har jag kollat på lite filmer från Gray Institute och då fick jag tips om att träna på lite enbenshopp. Körde då serien som ni ser på filmen här under. Mitt vänster knä är opererat för länge sedan. Tycker att det fungerar bra, men när jag körde denna serie så kände jag verkligen att jag är betydligt sämre i vänster ben. Något som jag får jobba på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar