söndag 13 mars 2016

Fel val - ÖKK

Idag var det dags för gymträning. 
Funderade på om jag skullle åka till jobbet eller till ÖKK. Valet föll på ÖKK då de t.ex. har en stor vägg som man kan kasta medicinboll på och en brutalbänk (roligt att köra ibland).
Men när jag väl kom fram så visade det sig at de hade styrkelyftstävling. Att lyftarflaket är upptagget för läger och träning händer då och då, men tyvärr hade de publiken sittande på den fria yta där allt som jag tänkt köra fanns. Blev till att ändra planerna lite.

Så här såg passet ut
4 min crosstrainer och 3 min SkiErg samtidigt som jag kollade när de körde marklyft på tävlingen. Kan väl inte påstå att det är en publiksport då det inte händer så mycket. Men det är imponerande hur mycket de lyfter.

Körde 2.5 varv av
Gräsklipparrodd i dragmaskin
Utfall fram (med framåtlutning) med hantelryck (snatch) på väg tillbaka 20 kg

Lite konfunderad på hur de märker sina hantlar. Räknar man vikterna på hantlarna så blev det 20 kg, men själva hantelstången väger ju något. Och de har ingen skylt som anger vad själva hantelstången väger, men skulle chansa på ca 1.5 kg extra, så när jag skriver 35 kg menar jag egentligen något som är närmare 36.5 kg.


Sedan 2 varv
8 Enhands axelpress/pushpress hö/vä 22.5 kg
6-7/arm Hantelrodd 35 kg
Körde så många strikta pressar som möjligt innan jag körde de resterande push-pressarna. Det blev hela tiden en mindre repetition strikta pressar på vänster än höger arm.
På jobbets gym finns det bara hantlar upp till 32 kg (man kan bygga egna tyngre hantlar om man vill), så det var skönt att köra med lite tyngre hantlar.

Avslutade med en serie
8-6-4-2 Hantelsnatch 2x20 kg (i gångstående)
20 mountainclimber

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar