torsdag 17 mars 2016

Crossfit och pubmed

Igår hade vi internutbildning på jobbet. Den handlade bl.a. om hur man söker efter vetenskapliga artiklar på Pubmed. I och med att vi är anslutna till Landstinget så har vi tillgång till det medicinska biblioteket som har tillgång till massor av olika vetenskliga tidskrifter. Detta gör att jag kan läsa fler artiklar på jobbet än jag kan göra på datorn hemma. Verkligen intressant, men tyvärr har jag inte tid att grotta ner mig i massor av vetenskapliga artiklar även om jag skulle vilja lägga mer tid på att lära mig tolka sådana.


Efter jobbet åkte jag till Crossfit Smedjan och körde ett pass.
Riktigt jobbigt och kul pass.

Här ser ni vad vi gjorde

Till höger ser ni uppvärmningen (sprang fram och tillbaka och när instruktören sa till så gjorde vi den övning som han visade) och det fanns några bra övningar som jag inte gjort förut och det är alltid kul att få ny inspiration.

Sedan körde vi igång med själva passet. Jag valde att köra på det övre repsantalet.
Wallballen var jobbig, men gick hyfsat. Dock kände jag av min armbåge.
Burpees över stång tog en himla lång tid
Marklyften körde jag på 70 kg och de blev riktigt jobbiga i slutet. Delade upp dessa på 10:or
Tog det lite lugnt på de kippade pull-upsen p,g,a, greppet (armbågen) så det blev mest 5:or (fler i början och något färre på slutet.

Efter bortplockning av redskap var det dags för sit-ups med kettlebell. Visste inte alls vad jag skulle ta för vikt. Efter att ha kollat på de andra blev det 2x12 kg. Jag tränar inte mage genom att böja ryggen (typ sit-ups/crunch) så ofta nuförtiden (däremot en hel del core) så det var rät jobbigt, men det gick.

Hur som helst ett riktigt kul pass.

1 kommentar:

  1. HoF Legends is our in-game merchandise assortment feature and has rapidly turn out to be the most popular addition to our free slot games. Upgrade your assortment of legendary legendary beings by 안전바카라 accumulating chests and tokens. You'll obtain a every day bonus of free coins and free spins every time you log in, and you can get get} much more bonus coins by following us on social media. No matter where within the casino you choose to play, you’ll take pleasure in an open, welcoming and comfy enjoying in} experience.

    SvaraRadera