torsdag 10 mars 2016

Torsdagens lunchträning

Såg att filmerna som jag filmade igår med Procedos-mattan inte kom med när jag publicerade mitt inlägg imorse (händer rätt ofta att Youtubeklipp som jag lagt in försvinner i från inlägget och det som jag publicerade imorse var schemalagt så jag kollade aldrig om det fungerade). Men nu la jag in filmerna i inlägget.

Idag körde jag samma i princip uppvärmingsövningarn som jag körde på mattan igår. Körde dock några kombinationer med inåtroterade fötter. Innan jag gick 3D-funktionskurserna så funderade jag inte så mycket på hur olika fotpositioner i övningar kan göra så mycket skillnad.

Körde sedan 3 kombinationer där jag gjorde 9 st utfall (en per siffra) per ben. Körde med 2x15 kg hantlar och efter varje utfall skickade jag upp dem ovanför huvudet (typ som en snatch). Så det blev sammanlagt 18 utfall med axelpress per omgång. På varje omgång bytte jag startposition (stod på sidan om mattan/ bakom mattan / snett nedanför hörnet på mattan.

Körde sedan 1 varv av denna kombinationen.
Avslutade med lite olika rotationsövningar i dragmaskinen (med Procedosmattan).

På fikarasten på eftermiddagen hann jag även med lite rölighets-/stretchövningar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar