lördag 26 mars 2016

Det var en gång en tuja ...


Igår blev det ingen träning, men jag blev rätt svettig ändå. Vi har haft en töja i trädgården men nu hade vi bestämt oss för att ta ned den. Funderat på om man skulle leja någon för att ta ned den, men idag tänkte jag att jag först skulle testa själv. Det blev en del klättrande, men tillslut fick jag ned hela tujan själv (den var väl ungefär lika hög som trädet i mitten på bilden dvs ca 6-7 m hög).


Sedan blev det en hel del bärande av grenar och stockar. Så här såg högen ut.

Glömde att skriva att jag fick till ett snabbt träningspass på onsdag eftermiddag. Hade planerat in 45 min träning, men mitt i passet kom en kollega och behövde hjälp. Hade ju egentligen inte tid, men man vill ju hjälpa till. Så det blev istället 25-30 min träning

Värmde upp med procedosmattan (och lite hantlar).
Tränade sedan lite enbenshopp. Kom ju på att mitt vänstra ben var mycket sämre på just enbenshopp. Körde också två set axelpress med skivstång.

Efter avbrottet plockade jag fram till den egenkomponerad WOD jag hade tänkt köra. Hade tänkt köra den i 10 min, men hann bara ca 6 min, men blev rejält trött ändå.
5 wallclimbs (med armhävning)
10 pull-up (kippade)
10 boxhopp 60 cm
10 marklyft 70 kg
En riktigt skön WOD som jag nog kommer köra igen (men då 10 min)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar