tisdag 3 november 2015

Kvällsträning

Ikväll blev det faktiskt lite hemmaträning.
Körde igenom mitt foamrollerpass och idag slutade jag på 31 min, men när jag kollade igenom mina anteckningar såg jag att jag glömt en modul så det är nog ca 34 min. Vet faktiskt inte vad jag skall ta bort. Skulle kunna köra på bara ena sidan när man kör en sida i taget, men det känns inget bra få jag ju vill ha en helhetskänsla av passet. Ska ju gå igenom både massage (myofacial release), rörlighet och bålstabilitet. Tycker verkligen att alla övningar jag har med fyller sin funktion och att köra färre reps och prata mindre känns inte som ett alternativ då det kommer att kännas hafsigt. Får klura lite på det.

Efter det körde jag 10 pull-up

Sedan tabata armgävningar (20 s arbete + 10 s vila)
19-17-13-11-9-9-8-8
Detta gav sammanlagt 94 rep på 3 mon 50 s

Avslutade med 7 pull-up och lite mer masage med foamrollern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar