onsdag 25 november 2015

Crossfitpass idag

Idag blev det ett crossfitpass på Crossfit Smedjan.

Efter uppvärmning blev det
3x5 rep Marklyft 80 % av 1RM
med en minuts vila mellan seten
Jag trodde jag körde med 120 kg, men jag såg att jag hade tagit 3 st 15 kg istället för 20 kg när jag lassade på stången så vikten var "bara" 105 kg,

Därefter
5x5 rep Pushpress med skivstång med 100-110% av 1 RM strikt press
Jag körde första setet med 50 kg, men la sedan på 5 kg till 55 kg.

Därefter var det en parwod. Vi skulle tillsammans göra följande i just den ordningen, Detta skulle vi göra i 15 min.

80 Double Kettlebellsving
80 Kettlebellmarklyft (benböj med kettlebell hängande på sidorna)
80 Ringarmhävningar

Jag körde svingarna med 2x24 kg kettlebell och marklyften körde vi med 2x32 kg.
På ringarmhävningarna tog jag på mig en 10 kg viktväst (hade på mig den på några marklyft också).

Vi valde att dela upp det så att vi körde 10 rep var innan vi bytte. Med facit i hand skulle man nog inte delat upp det på en visst antal reps per person utan att varje person kör tills de tappar för mycket tempo. Nu blev det så att jag körde mina 10 st och ibland så väntade min partner 10-15 s extra innan han satte igång då jag antar att han inte kände sig tillräckligt utvilad. Men det gjorde även att min vila lite längre och därmed blev jag inte så trött som jag borde blivit.

När passet var slut avslutade jag med 4 st kipping pull-up i ringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar