onsdag 18 mars 2015

Slamball och slamballnät

I helgen var jag ju i Stockholm på kurs. Träffade då också min syster och hennes kille på fredagskvällen och spelade brädspel. Eftersom jag visste att vi skulle träffas hade jag bett henne att gå till butiken HEfitness på Sveavägen för att köpa lite träningsredskap till mig. Bl.a. köpte hon en 14 kg slamball och ett slamballnät till den. I filmen här under ger jag lite förslag på hur man kan använda dessa redskap.

När jag åkte hem från kursen så stoppade jag bollen i min ryggsäck. Det var en bit att gå från gymmet till tågstationen och i och med att ryggsäcken inte hade midjeband så kom all tyngd från den på mina axlar. Kände redan då att det inte var riktigt optimalt och jag stannade och vilade axlarna flera gånger. Tyvärr verkar det som att några muskler i nacken/skuldran blev lite överansträngda för nu har jag haft ont i några dagar, vilket gjort att jag inte kunnat träna som jag ville. I måndags blev det lite crosstrainer och SkiErg eftr jobbet. Jag spelade också in två filmer (varav en den här under), men mer träning blev det inte. En annan orsak till att det inte blev mer träning är att jag inte sov överdrivet mycket i helgen (spelkväll med syrran och på 30-års fest), så jag kände mig lite sliten. Igår så jobbade jag bara med lite rörlighet och lite självmassage. Hoppas dock att jag kan få till lite träning idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar