lördag 21 mars 2015

Köpt ViPR

Har länge varit sugen på att skaffa träningsredskapet ViPR, men har tyckt att de är lite dyra (ca 1300 kr och uppåt). Nu hittade jag dock en annons på blocket där han sålde dem till under halva priset. Passade då på att köpa in några stycken. Han sålde dessa i Göteborg, men jag hade tur då några släktingar till min fru bor i Göteborg och de skulle till Örebro i förra helgen så de köpte dem åt mig och tog med dem till mig. Tyvärr fick jag inte de storlekar som vi hade kommit överens om via sms. Jag ville ha 10, 8 och 6 kg, men när de skulle hämta dem så hade han ingen 10 kg, men som kompensation fick jag en extra ViPR i storleken. Lite tråkigt då jag för egen del verkligen skulle velat haft den tyngre 10 kg. Anledningen till att jag köpte 6 kg var att jag skulle kunna använda den till kompisar och kunder. Sedan hade jag tänkt ha en ViPR hemma (8 kg) och en på jobbet (10 kg).

Annonsen finns fortfarannde kvar, men jag antar att han bara har 4 och 6 kg kvar, men är du nyfiken på ViPR så är det ett bra pris på dem och de jag fick var inte mycket slitna.

Här en film när jag använder min ViPR och så några andra med lite övningstips

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar