lördag 14 mars 2015

Intressant kurs och lite träning


Då var jag på väg hem från helgens (fre-lör) kurs som var 3D-funktion med inriktning mot höft. Det har varit väldigt intressant och har även gett mig insikt om vad jag själv behöver träna på (behandla) mer. Rekommenderar alla som håller på med personlig träning (och även sjukgymnaster) att gå kurserna i 3D-funktions som hålls av mina gurus Seth Ronland och Andreas Öhgren.

Efter kursen fick jag lite tid över till träning, så jag stannade kvar och körde på Nordic Wellness Bromma.


Värmde upp med lite övningar med ViPR. Gillar verkligen det redskapet. 

Körde sedan 
3 varv
Pull-up med 10 kg vikt
Dips med 10 kg vikt
Enhands axelpress med höftstretch med 20 lg kettlebell

Körde också lite armgång och lite handståenden.

Nu sitter jag på tåget hem och så fortsätter kvällen med 30-års fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar