tisdag 24 mars 2015

Bålträning med balansboll (film)

Har valt att inte träna i måndags eller idag (hoppar nog imorgon också) eftersom jag fortfarande känner av axel/nacke rätt mycket. Hittar triggerpunkterna som spökar, men så fort jag stretchar eller arbetar i fel ställningar med armarna så kommer smärtan tillbaka. Testar därför att försöka vara hyfsat lugn (så gott det nu går med ett jobb på ett gym och en väldigt aktiv 2.5 åring hemma) och hoppas att det ger med sig.


Här över kan ni få se vad mina deltagare fick köra på måndagens Funktionell fys. Först körd de första styrkekombinationen i ca 10 min. Därefter var det den högra kombinationen i 4 min. Fortsatte med den undre styrkedelen i ca 15 min och avslutade med 4 min av den högra kombinationen. Fick sedan en hel del tid kvar till stretch och rörlighet.

Här under får ni dessutom lite tips på hur ni kan träna core med balansboll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar