måndag 12 januari 2015

Paket från Gymgrossisten och frontböjshjälp


I förra veckan fick jag ett paket från Gymgrossisten.

Det innehöll
1 par dragremmar 
1 mössa
1 Creashock Hardcore från Chained Nutrition
1 BCAA XL Caps från Star Nutrition

Har faktiskt inga klassiska dragremmar utan bara ett handledsstöd med dragrem (liknande Bad Boy Delux Lifting Straps). Gillar i och för sig den modellen, men i vissa övningar är det bättre med dragremmar så det var perfekt för mig. Framförallt tänkte jag hur man kan använda dragremmarna för att kunna utföra frontböj med skivstång om du saknar rörlighet för att få upp armbågen.BCAA i kapselform är ganska praktiskt då man inte har så mycket plats i väskan (shaker och burk med pulver tar lite plats). Om man dessutom inte hittat någon smak på BCAA-pulver som man gillar (min favorit av de jag testat är BCAA Hardcore i Pineappple) så är detta ett bra alternativ.

Creashock har jag börjat använda då och då innan mina pass och det gör i varje fall att jag känner mig lite piggare (beror nog på att det är en del koffein i det). Nu fick jag en burk till men denna gång med smaken Lemon (har Sour Apple förut). Hat inte testat smaken ännu, men det skall bli skönt att ha två burkar så att man kan ha en hemma och en på jobbet då det är de två ställena som jag tränar mest på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar