söndag 25 januari 2015

Bokrecension - Stark som en björn, snabb som en örn

Jag har fått möjlighet att läsa boken Stark som en björn, snabb som en örn av Kalle Zackari Wahlström.

Detta är en bok som handlar om träning, men letar du efter att lära dig mer fakta om träning, lära dig nya övningar eller få något träningsprogram så är detta ingen bok för dig.

Vill du dock läsa om träning på ett motiverande och roligt sätt då är det här boken för dig. I vanliga fall så läser jag bara böcker som jag tror skall ge mig massor av nya tips, kunskaper och idéer, men trots det så uppskattade jag Kalles bok.

Första gången jag såg/hörde Kalle var i TV-programmet Svett och Etikett, som jag verkligen gillade. Tyvärr finns det inga avsnitt kvar på SVTplay men jag hittade 8:e avsnittet (då han testar Örnmarchen) på Youtube så att ni kan se vem Kalle är. Om jag fattat det rätt kommer det en till säsong av programmet (Jippi!)


I boken så skriver han en om en del av de saker som han testade i TV-programmet och det känns som att vissa saker han skriver är från hans blogg som har samma namn som boken (har dock inte följt den), så för den som sett programmen och även läst bloggen så är det kanske inte så mycket nyheter.
Stora delar av boken går ut på att tala om för dig varför du bör börja träna. Tycker att Kalle har en rätt sund syn på träning och han menar att träning inte behöver vara så avancerat.
Jag gillar som sagt boken och om du är en person som har svårt att komma igång med träningen så tror jag att denna bok skulle kunna inspirera dig

Just nu kostar den bara 133 kr på CDON.com

Förlag: Printz Publishing
164 sidor

Vill ni höra mer av Kalle så blir han intervjuad i Tyngre radio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar