onsdag 7 januari 2015

Första dagen på jobbet och lite lunchträning

Idag började jag jobba igen efter jullovet. Blev ett snabbt träningspass på lunchen. Skönt att träna på gym igen även om det är skönt att kunna träna hemms också.

2 min rodd
500 m rodd: 1 min 36,3 s

20/arm snatch 16 kg

5 Pull-up med pikering
12 utfall med vartannat ben 2x16 kg i rackposition
5/sida knästående enarmsrodd
12 utfall med aquabag över huvud

Hade tänkt avsluta med en lättare version av Fran
21-15-9 av
Thrusters 2x16 kg kettlebell (egentligen 42.5 kg skivstång)
Pull-up
Men nät jag höll på att fixa med en hylla i gymmet tidigare under dagen så ramlade det ner en slideboard på mig. Den träffade strax över armbågen på en del v triceps. Blev en rejäl utgjutning där och det kände jag av i thrusters och därefter i pull-up också. Så det blev bara 10 st sv varje innan jag avbröt träningen. Hoppas det lagt sig lite tills morgondagens träning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar