tisdag 6 januari 2015

Kunskapskällor på Facebook

Follow my blog with Bloglovin

Känner ibland att jag lägger lite väl mycket tid på Facebook. Inte så att jag lägger ut mycket inlägg och bilder om vad jag gör och sådant. Inte heller att jag läser vad alla mina vänner gör (har faktiskt valt bort att se inlägg från de flesta ytligt bekanta som man inte umgås med). Det jag däremot gör är att jag följer en hel del sidor där man får lära sig saker om träning, personlig träning och kost. Här är en lista på de som jag följer mest och som ger mig massor av nyttig information

På svenska
MST Mythbusters 
Träning och Nutrition
Träna Styrka
Träningslära.se
Styrkelabbet
Jakob Richloow

På engelska
Personal Trainer Development Center
Found my Fitness
Palermom
Chris Kresser
Robb Wolf

Har ni några förslag på andra sidor som ni följer och får ny information från (på Facebook)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar