måndag 5 januari 2015

Lilla sandsäcken och träning hemmaIgår fyllde jag den lilla (20 liter) sandsäcken som jag köpte på HEFitness.se. Hade lite sandlådesand som jag hade pellets i (som jag använt till mina andra sandsäckar). Sandsäcken hade två fillers, men då själva säcken är rätt liten så ville jag ha så mycket sand som möjligt. Letade därför fram min dottera sandlådehink då den har en sil så att jag kunde få bort pelletsen. När jag tillslut fyllt fillerna (till ca 80 %) och fått i dem i själva sandsäcken så vägde den ca 9.5 kg. Vill ofta ha en tyngre sandsäck, men passar bra till vissa övningar och om man får besök av någon som behöver en lättare säck. Den passade perfekt för utfallsving bakåt så den kom in i mitt pass idag.

Körde 10 kettlebellsvingar + 10 höga svingar med 16, 20 och 24 kg kettlebell
Mellan seten jobbade jag med lite rörlighetsövningar.

Därefter 4 varv
10/ben Bulgarian Splitsquat 2x16 kg
8-10 Bicepscurl med z-stång
10/sida utfallssvingar med sandsäcken
10-12 dips på köksbänken (i ett hörn).

Avslutade med  
20-15-10-5
Höga kettlebellsvingar med 24 kg
4-3-2-1 Wallwalks med armhävning
Min tid: 4 min 37 s

Idag blev det ännu ett hemsträningspass och det filmade jag. Skall redigera det ikväll så förhoppningsvis kommer det på bloggen imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar