fredag 12 december 2014

Veckan träning

Varit lite mycket julstress nu så jag har inte hunnit uppdatera bloggen så bra med veckans träningar.
Men här kommer en resume

Idag blev det ett pass innan lunch

5 min Crosstrainer
1 min SkiErg
30 s/ben SkiErg

Joint mobilty

Dips med benlyft till piksittande i toppen
Marklyft
15x50 kg - 15x90 kg - 8x110 kg - 8x110 kg
Stående bicepscurl med z-stång ca 28 kg
10 - 10 - 9 - 9Ikväll skall vi på julbord med jobbet och då tyckte vi att det var läge för lite förfys innan förminglet,
Jag fick uppdraget till att sätta ihop ett kul pass. Delade upp det på två cirkelstyrkor där man växlade mellan två övningar på varje station. På den första cirkeln (som är till vänster) körde vi 8x25 s med 8 s vila mellan övningarna. I och med att vi kom igång lite senare än tänkt då körde vi den andra cirkeln med 4x25 s och 8 s vila. Kul att själv få vara med på sitt pass.
Igår körde jag ett pass på dagen, men jag var väldigt seg och hade lite känningar i bröstryggen, så det blev några set waitresspress med 16 kg kettlebell varvat med massage av lats och skuldra med liten boll.

På kvällen hade jag mitt kettlebellpass och då det var sista gången så tyckte deltagarna att jag skulle vara med själv och då hängde jag på. Blev ett rätt jobbigt pass och jag körde med 2x16 kg. 
Körde 3 varv av nedanstående, men då jag märkte att det var rätt jobbigt så ändrade jag intervallerna till 30-35 på andra varvet och 20-20 på sista varvet. Avslutade med lite väderkvarnar, enbens höftlyft och halva get-ups.

I tisdags blev körde jag bara 2 min maxrodd och i onsdags blev det detta pass

5 min Crosstrainer

20/arm snartch 16 kg kettlebell

6 varv
10 kipping Pull-up
10 armhävningar
10 push-press 2x16 kg
Min tid: 7 min 55 s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar