måndag 22 december 2014

Ny crossfitbox i Örebro


För någon vecka sedan öppnade en ny crossfitbox (crossfitgym). Den kallas Crossfit Smedjan och finns i närheten av Coop i Baronbackarna (nära Eurostop). Den drivs och ägs av en kille som heter Jonas. Jag tränade en del samtidigt som Jonas när jag körde på Crossfit Örebro och han är en riktigt trevlig kille och jag tror att denna nya box kommer att bli väldigt bra. En stor fördel för mig med denna box är att den ligger ca 5 min bilväg från där jag bor och att det också är på vägen hem från jobbet. Nu vet jag att jag ändå inte kommer få tid till att kunna träna där så ofta. Ett årskort på de olika crossfitgymmen i stan är relativt dyrt (för att vara Örebro som är rätt billiga på gymkort) och jag har ju tillgång till ett bra gym på jobbet. Men som en julklapp till mig själv kommer jag att köpa ett 10-kort på Crossfit Smedjan.  En annan fördel med detta gym är att man kan köpa till en "tag" till låssystemet (dock inte till 10-kort) så att man kan åka dit och träna alla dagar mellan 05.00 och 23.00.

Är du sugen på att testa så har de prova-på pass på lördagar 13.00,
De har också en introduktionskurs som går på måndag och onsdagskvällar 20.00 (3 veckor med 6 pass på 90 min).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar