måndag 29 december 2014

Massor av roliga julklappar

Fick massor av bra och trevliga julklappar i år. Fick massor av kost och träningsrelaterade paket från min härliga fru.


Boken Real Life Paleo som är skriven av Matt och Stacy från Paleoparents.com. I den får man tips på hur man kan få in paleolivsstilen i sitt liv. Den innehåller hela 175 recept (tyvärr bara med amerikanska mått så man måste omvandla). Stacey är en av värdarna i en av mina favoritpodcaster, The Paleo View, och det känns bra att man har sponsrat deras arbete (har 2 fysiska böcker och en e-bok av den andra värden Sarah Ballantyne också) med att ge så mycket intressant lyssning gratis.


Fick andra DVD´n (nedaddningsbar) i Lorimer Moosley Pain-föreläsning. Har redan den första delen, men har inte hunnit lyssna på den ännu.

Har ni inte hört Lorimer så kan ni kolla in denna TED-talk.

På min önskelista stod även några on-linekurser från Gray Insitute och jag fick den som handlar om höft. Den heter Assessment and Problem Solving for the Hip. Skall bli väldigt intressant att "gå" den och att lära sig mer om det.

En julklapp hade inte hunnit komma ännu och det var ett par maghängare (typ de på bilden och som man kan ha underarmar i och som man sätter fast i ett pull-up räcke).

Från min övriga familj fick jag bl.a. sällskapsspel vilket jag tycker är väldigt roligt (och jag spelar det alldeles för sällan). Fick en extensionpack till ett av mina favoritspel Ticket to Ride. Har Ticket to ride USA och Ticket to ride Nordic Countries (som bara fungerar upp till 3 spelare), men tycker faktiskt att Ticket to ride Europe är det roligaste spelet som jag testat i den serien. Men jag hoppas att Ticket to ride USA skall bli ännu roligare med extensionen USA 1910. Men jag har inte hunnit testa eller läsa igenom reglerna för den ännu

Sedan fick jag ett annat spel som jag inte testat innan och det var 7 wonders. Det var riktigt roligt och vi har spelat det två kvällar i rad. Lite småkrångligt att lära sig (fick spela en omgång med öppna kort) men sedan är det lätt att spela och en omgång tar ca 30-45 min att spela vilket är ganska lagom.

Sista spelet som jag fick heter Love Letter och det är ett spel med kort som ryms i en ficka så det är lätt att ha med sig. Jag har spelat det förut och det är riktigt roligt och det är relativt lätt att lära sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar