söndag 7 december 2014

Köpt kreatin

Igår åkte vi upp på stan och julhandlade lite. Tog en riktigt smarrig sallad på Java. Det finns ett alternativ där man får välja själv vad man har i den. Jag tog bl.a. kyckling, kräftstjärtar, rödkål, ägg, bacon och soltorkad tomat. Vi besökte även saluhallen och där köpte vi lammracks, vilket är något som vi aldrig tillagat förut. Det blev gårdagens middag och det smakade OK, men jag äter hellre lax, fläskfile, biff eller kyckling om jag får välja.

Handlade lite julklappar, men smet också in på Gymgrossisten och köpte lite kreatin. Har bra testat det en gång för länge sedan och då blev det bara några dagar för jag tyckte inte att det var så gott. Men nu tänkte jag ge det ett nytt försök, för kreatin är ett av de kosttillskott som har vetenskapligt bevisad effekt. Får väl se om det fungerar för mig, för det finns de som är nonresponders. Man rekommenderar att man de första 5 dagarna äter 5 g fyra gånger per dag och att man sedan går ner på 1 ggr per dag. Det största problemet för mig kommer vara att komma ihåg att ta det 4 ggr per dag.
Tänkte börja med det imorgon,Inga kommentarer:

Skicka en kommentar