torsdag 18 december 2014

Aldrig Tele2

Har lite problem med min Iphone 4 så jag har fått köpa en Iphone 5 av en kompis. Men eftersom de har olika Simkort så var jag tvungen att hämta ett sådant på 3-butiken. Det gick jättebra och de aktiverade det direkt (vilket också gjorde att mitt befintliga simkort slutade fungera). Men tyvärr så fungerade det inte. Kom fram till att telefonen var låst till Tele2.
Ringde dit och för 300 kr skulle de kunna låsa upp det. Lite dyrt kan jag tycka då det bara är några knapptryckningar, men så kostar det nog hos de flesta. MEN det jag reagerade på var att det skulle ta 1-3 dagar att utföra det om man inte var kund hos dem (för då skulle det gå direkt). Helt absurt då de bara skall sända iväg ett meddelande till apple om att de skall låsa upp den (skicka ett mail till mig). Detta är jag helt övertygad att om att killen i supporten skulle kunnat gjort direkt. När jag låst upp en annan Iphone hos en annan leverantör tog det mindre än en timma innan jag fick mailet om upplåsning. Så nu har jag varit utan mobil i flera dagar bara för att Tele2 vill visa sig på styva linan eftersom jag inte  var kund hos dem.

KOMMER ALDRIG ATT TECKNA ABONNEMANG HOS TELE2!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar