torsdag 4 december 2014

Gårdagens och dagens träning plus lite träningsredskapsbygge

Igår fick jag till lite träning när Elvira sov på lunchen (blev också en liten powernapp).
Första träningspasset som jag använde den nyinköpta pull-upstången. Hängde upp min Junglegym XT i den.

Värmde upp med
2 varv i slyngor
20 hängande rodd
20 lutande armhävningar med händer i slyngor
10/ben enbensknäböj

Jobbade lite med foamroller på sätet och ryggen

20 svingar 20 kg kettlebell
20 svingar 24 kg kettlebell

Utfall med 2x8kg hantlar (ner i golvet till press över huvud i varje utfall)
5 rakt fram
5 snett fram
5 sidan
5 snett bak
Sedan samma sak på andra benet

Hann sedan med 3 varv innan Elvira somnade
Framåtlutad flyes för baksida axlar 2x8 kg
10 - 10 - 8
Pull-up
8 - 8 - 8
Enarms axelpress 20 kg kettlebell hö/vä
8/9 - 8/8 - 8/8 
Stående bicepscurl med z-stång ca 32 kg
8 - 7 - 7 

Idag körde jag ett snabbt pass på lunchen. Hade tänkt köra ett längre pass, men fastnade med lite snickeriarbete. När hantverkarna renoverade herrarnas duschrum så blev det lite spånplattor över så dessa tog jag hand om. Nu håller jag på att bygga två stycken 30 cm boxar (som man kan sätta ihop til en högre 60 cm box). Har också saknat något att kunna slänga medicinbollar mot så jag bygger en liten "vägg" som man kan hänga på en ribbstol. Tänkte även att man skall kunna ha den i 45 graders vinkel från ribbstolen. 

5 min Crosstrainer
1 min maxrodd: 333 m

8.5 min
4 wallwalk (med armhävning)
8 dips
12 marklyft 90 kg
Hann 4 varv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar