fredag 5 december 2014

Dagens träning och medicinbollsvägg

Det märks att det snart är nytt år, för alla kommer på att de måste använda sina friskvårdcheckar innan året är slut. Idag var det massager hela dagen förutom när jag hade mitt Qigongpass. Fick dock 15 min över innan min träning (som jag kör innan/på lunchen). Dessa ägnade jag åt att försöka bli klar med medicinbollsväggen som jag skall ha på ribbstolen. Tyvärr tog det 20 min längre tid än jag trodde (och jag ville bli klar idag) så den tiden försvann från min träning. Men väggen blev relativt klar. Dock hafe jag tänkt att den skulle gå att lutande (andra bilden) och då kom jag på att man även måste fästa översta delen (där jag satt två krokar) flr annars rör sig hela väggen. Får väl fästa ett spännband där uppe också. Det lät också rätt mycket så jag skall nog klä in den med gummimatta på baksidan också. Får också fundera på om jag behöver stärka upp den mer på baksidan.Dagens träning såg ut såhär

5 min crosstrainer

5 varv per fot med 2x6 kg hantlar (ner i golv till över huvud)
Utfall framåt
Utfall snett fram
Utfall sidan
Utfall snett bakåt

Enarms liggande bröstpress 23 kg hö/vä
12/12 - 13/13 - 12/12 - 11/11
Överkroppsrotation med boll i dragmaskin 12 kg hö/vä
12/12 - 10/10 - 10/10
Enbens benpress i maskin 60 kg hö/vä
12/12 - 10/10 - 11/11
I vänster benpress körde jag till halvt djup pga mina ljumskproblem

Avslutade med 8 min
12x12 m plintlocksputtning (med 20 kg sandsäck i)
10 pull-up (kippade)
10/sida medicinbollskast (5 kg) åt sidan i utfallsposition
Hann 4 varv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar