lördag 6 december 2014

Favoritproteinpulver

Har då och då fått prova-på paket från Gymgrossisten och genom det bl.a. fått olika proteinpulver att testa. De har smakat bra och jag blev positivt överaskad av hur goda deras chokladsmaker eftersom jag i vanliga fall inte är så förtjust i den smaken. Men nu har jag inte fått några paket med proteinpulver på länge. Jag är glad att jag fick möjlighet atr testa några av deras produkter då jag fått några favoriter som t.ex. Octane och BCAA Hardcore i smaken pineapple. Härom veckan beställde jag en till burk Octane, men i smaken Green Apple Explosion då jag ville testa alla smaker.

Men då jag fick jag slut på proteinpulver och passade jag på att beställa mitt favoritpulver som är Body Sience Whey-100 från MMSports i smaken päronsplit. De hade ett erbjudande att om man köpte 4 kg så fick man 1 kg extra (tror inte de har kvar det men nu kostar 4 kg 520 kr). Valde då att köpa deras neutrala smak (inga sötningsmedel) så att jag kan blanda det med päronsplitten.
Passade också på att testa ett BCAA som de hade rea på. Det hade fått bra recensioner för smaken. Smaken som jag köptr var mango. Köpte också Omega-3 och smaklös kokosolja. Har inte testat oljan ännu, men kan tänka mig att det kan vara användbart om man ska använda den vissa maträtter där man inte vill ha kokossmak.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar