onsdag 3 december 2014

Ont mellan skulderbladen

Nu var det några dagar sedan jag bloggade. I måndags så vaknade jag och hade ont mellan skulderbladen på höger sida. Antagligen var det en kombination mellan träningsvärk efter lördagens ryggträning och att jag sovit på något konstigt sätt. Det släppte inte under dagen, så på kvällen när jag skulle träna kunde jag inte köra så många övningar. Körde lite crosstrainer och 4 set med seesawpress och toes to bar. Resterande tid la jag på egenmassage med en liten boll. Kände framförallt att det satt mycket spänningar i mellersta delen av latsen, trots att smärtan inte satt där. Som tur var så gav det resultat då mycket av smärtan/stelheten försvunnit på tisdagsmorgonen trots att jag inte sovit så bra då min dotter började bli sjuk och vaknade flera gånger (vilket gjorde att jag fick sova bredvid hennes säng på en liten hård madrass). Så igår fick jag vara hemma och vabba. När jag då fick tid över så fixade jag till en film av det som jag filmade på 3-d kursen. Skönt att kunna repetera vad vi lärde oss. Idag blev det inte heller så mycket sömn då nin dotter vaknade pigg (och förhoppningsvis  frisk) 04.45. Så nu sitter jag och bloggar medans hon kollar på Dora utforskaren. Hoppas hon sover länge på lunchen så att jag kanske kan få in en powernapp och även lite träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar