lördag 30 november 2013

Spabesök och fotografering till bok

Varit lite dålig på att uppdatera bloggen om alla roliga saker som jag gjort i veckan, men bygget av träningsställningen tar mycket tid.

I tisdags så var jag ju på Hälsokällans Spa i Örebro då jag hade fått lite presentkort dit. Det är ett jättemysigt ställe där man kan göra diverse behandlingar. Anette som driver det är supermysig och väldigt trevlig.

Där började jag med 45 min floating.  När man "floatar" så innebär det att man lägger sig i en stor låda med varmt vatten. Vattnet är dessutom väldigt salt så att man flyter. Tanken är att man skall slappna av ordentligt då man  blir som viktlös och "stänger av" flera sinnen. Man har öronproppar och jag valde att också släcka lampan.  Hade dock svårt att slappna av med händerna efter sidan så jag tog upp dem och la dem under nackkudden och då kändes det bättre. Jag är lite dålig på att slappna av och under de 45 min så kunde jag aldrig slappna av helt mentalt även om kroppen var avslappnad. Låg och funderade på olika saker, men jag antar att det är en träningssak. Tror helt klart att floating är suveränt om man har smärta eller väldigt stela muskler, men jag kommer nog inte själv lägga ner så mycket mer tid på det även om det var skönt.

Fick sedan 90 min massage. I och med att jag mest kände mig stel i rygg och nacke så valde jag att lägga all tid på den delen. riktigt skönt och välbehövligt. Blir ju tyvärr inte så ofta som man unnar sig massage själv även om man jobbar med det. Dock så självmasserar jag ju ofta med lilla bollen och foamrollern.

I onsdags så åkte jag till Karlstad med min dotter Elvira (mitten på bilden). Såg nämligen att författaren Monique Forsberg (med bloggen Lifezone.se) som bl.a. skrivit LCHF för hela familjen behövde små barn till fotograferingen av sin nya bok Barnmatsboken. Jag träffade Monique på en föreläsning av Melissa och Dallas från Whole9 och blev vän med henne på Facebook. Såg där att hon ville ha lite barn i Elviras ålder till några bilder till boken. Tyckte då att det skulle bli ett kul äventyr att åka till Karlstad en dag med Elvira. Skall bli kul att se om hon får vara med på någon eller några bilder i boken som Monique trodde skulle komma ut i mar/april nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar