torsdag 2 juni 2016

Några dagars träning och ett lastbilsdäck

Sedan i måndags har det inte blivit supermycket träning.

I tisdags fick jag hem ett stort lastbilsdäck (som en granne fixade). Hade tänkt ha det i sommar för att slå med slägga på och att välta. Efter att jag tvättat av det med högtryckstvätten slog jag ca 20 slag på den med min 10 kg´s slägga och det fick bli den dagens träning tillsammans med lite gräsklippning.
Min frus första kommentar om däcket var frågan "Vart hade du tänkt ha det där???????". Hade väl inget superbra svar, men det fick nu bli på sidan av huset.Igår hann jag med ett supersnabbt pass på lunchen. Värmde upp med lite crosstrainer och plockade sedan på lite vikter på en stång för att ge mig på Fran.
D.v.s.
21-15-9 så snabbt som möjligt av
Thrusters 42.5 kg
Pull-up

Jag hade ca 6 min på mig att köra detta innan jag var tvungen att plocka bort och jag kalkylerade att jag skulle hinna allt på den tiden. Men det visade sig att jag var lite långsammare än så. Första varvet gick bra och jag körde 21 reps oavbrutet på båda övningarna. Men på andra varvet gick det betydligt långsammare. På drygt 6 min hade jag bara hunnit två varv och då fick jag avbryta för att det inte fanns mer tid. Men jag blev rätt trött ändå

Idag blev det ett lite längre pass. Dock hade jag några mail som jag behövde skriva samtidigt, så det blev rätt mycket vila mellan varven

6 min Crosstrainer (utan armar)

Enarmsaxelpress hö/vä 20 kg
10/10 - 12/12 - 11/10 - 10/10 
Enbens benspark 35 kg hö/vä
10/10 - 10/9 - 10/9 - 10/10

Avslutade med lite massage med liten boll. Har fått lite känningar i vänster ländrygg/lats förutom mina vanliga känningar i höger ländrygg. Men en positiv sak är att min golfarmbåge på höger arm börjar bli bra.
Känns dock som att jag börjar bli gammal för jag fick även lite känningar i vänster knä när jag skulle testa att köra benpress i maskin. Det var därför som jag körde benspark istället då detta inte kändes något. Är annars inte så förtjust i att köra benspark. Jag kör hellre benböj och utfallsövningar då jag anser det vara mer funktionellt än att sitta och sparka med benet (inte så ofta som man gör det till vardags).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar