måndag 6 juni 2016

Inspirationseftermiddag

I helgen har det inte blivit så mycket träning. I och för sig filmade jag en himla massa övningar med olika redskap i fredags kväll. På fredag skall jag nämligen hålla i en inspirationseftermiddag på Tärna Folkhögskola för blivande PTs och då tänkte jag bl.a. att de skall få köra en cirkelstyrka med diverse roliga redskap som t.ex. Gummibandslöpning, TRX, ViPR, Riptrainer, Rehaswing, slamballs och battleropes. Men för att de inte skall behöva ha allt i huvudet så har jag gjort lappar med bilder (de tog jag från filmen) och trx. I och för sig inte skrivit ut och laminerat dem ännu, så det är några timmars jobb kvar.
Dessa lappar och en hel del andra lappar som jag fixade med i helgen kommer jag att använda på mina utomhuspass i sommar. Tar verkligen tid att fixa dem.

Har dessutom köpt en robotgräsklippare då vår gamla gräsklippare gick sönder. Började att klippa gräsmattan med en handriven cylindergräsklippare och det blev rätt svettigt. Tyvärr fick jag inte iordning på intallationen. Verkar som att kabeln jag lagt ned är sönder någonstans. 

Imorgon hoppas jag få till ett lunchpass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar