måndag 20 juni 2016

3D-träning på Yogobe

För ett tag sedan registrerade jag mig för en gratisperiod på Yogobe. Har tyvärr inte haft tid att kolla så mycket, men hann se några saker i helgen.

På yogobe kan man träna träningspass on-line med några av de bästa instruktörerna inom yoga, men också andra träningsformer som t.ex. pilates, rörlighet, styrka soma, organic bodywork och kondition.
Några av de instruktörer man kan träna med är Johanna Andersson, Magnus Ringberg, Tanja Djelevic, Mathew Griffith, Blossom Tainton,  Cecilia Duberg, Cecilia Gustafsson, Monika Björn och Ulrika Norberg. Jag är inte så insatt i yogavärlden så det finns säker mer kända namn bland de som jag inte nämnde.

Men det roligaste är att det finns en kategori filmer som heter 3D-träning och de är med Seth Roland.
Jag såg några bra filmer med 3D-träning i helgen. Bl.a. träning för de som sitter mycket och för de som skall arbeta i trädgården.

Jag skulle verkligen rekommendera dig som inte har tid/möjlighet att gå till gymmet eller är intresserad av yoga att testa ett abonnemang på Yogobe. Klickar ni på länken så får ni testa 14 dagar utan kostnad.  Vill ni sedan fortsätta så kostar det 189 kr/månad (utan bindningstid, det blitt billigare om man betalar för längre tid) och om jag förstått det rätt måste man aktivt välja att fortsätta (så det blir inte så att man automatiskt måste börja betala). Det står också att man kan använda sina friskvårdspengar till detta.

Här lite filmer som jag hittade på Yogobes Youtubekanal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar