söndag 19 juni 2016

Fredagens träning och full fart i lördags

I fredags fick jag till ett snabbt pass. Hade planerat in ett lite längre pass, men vi håller på att måla om i gymmet och det var en hel del saker som behövdes monteras ned så jag hann inte få till ett så långt pass.

Men körde lite crosstrainer, handstandsgång och 3D-övningar som uppvärmning.

Körde sedan en egenkomponerad WOD
4 varv så snabbt som möjligt av

5 Wallclimbs (utan armhävning)
10 Burpees
15 Marklyft 80 kg
Min tid blev: 9 min 36 s

Igår, lördag, åkte jag med min 4-åriga dotter och en av hennes kompisar till Lek och Buslandet i 3 timmar. Blev ett riktigt träningspass att försöka hänga med 2  st 4-åringar. Dessutom fik jag leka lite med trampolinerna.

Bad dottern filma när jag hoppade (ni kanske ser något av det)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar