tisdag 14 juni 2016

Vandring på Göljestigen

Idag blev det ett supersnabbt pass hemma på lunchen.
Satte på mig min 10 kg viktväst och körde lite dragövningar med gummiband.
Sedan 3 varv
Pull-up
Dips
14 däckvältningar

Efter jobbet hade några av min frus kollegor bestämt att de skulle åka upp till Kilsbergen och gå Göljestigen som var 5,4 km låmg. Så jag, min fru och vår dotter (en av kollegorna hade med sin son som är jämngammal) bestämde oss för att hänga på. Har aldrig gått den slingan förut och det var verkligen en fin miljö där man första biten gick via en liten å. Efter drygt halva sträckan så kom vi fram till Göljesjön och där stannade vi. Kollegorna hade med sig badkläder så de badade. Dottern slängde av sig kläderna och badade vid kanten (och jag tog av mig skor och strumpor och doppade fötterna). Därefter grillade vi korv och bara myste.

En riktigt härlig eftermiddag/kväll i det fina vädret och en hel del fysisk aktivitet (sista biten blev det med extra tyngd på axlarna då dottern inte orkade gå längre). Kan verkligen rekommendera denna sträcka.

Här lite bilder
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar