onsdag 29 juni 2016

Lyckat pass, Helen och lite lunchträning

Vi håller på att slipa golven och lägga ny gummimatta i gymmet på jobbet, så nu har vi plockat ut endel av maskinerna i väntrummet istället.
Även om det inte är några fria vikter eller hantlar så fick jag ändå till ett snabbt lunchpass idag.4 min SkiErg

3 varv
8-10 Baksida axlar i maskin (25 och 30 kg)
5-10 Benpress i maskin (100 & 120 kg)
5-6 Handstand push-up mot löpbandet


Igår körde jag mitt första sommarpass utomhus.
Hade skapat ett facebook event för att veta ungefär hur många som skulle komma.
Visade sig dock att det blev nästa dubbel så många mot vad som var anmält. Väldigt roligt, men jag fick snabbt lägga till 2 nya stationer. Det blev idioten och boxhopp.


De andra stationerna var ViPR, Gummibandlöpning, Slamball, Kettlebell, Gummiband och Battlerope.
Vi körde 4 st intervaller med 25 s arbete med 10 s vila per station.


Till uppvärmingsdelen hade jag skaffat hantlar som jag hade tänkt att de skulle ha ett varsit par av, men eftersom de var så många så blev det bara 1 st per person. Så idag åkte jag till Biltema och köpte 2 par 2 kg och ett par 3 kg. Kommer nog inte räcka till par ändå, men  några till får lite tyngre vikt (de flesta är 1 kg)


Efter jobbet idag åkte jag till löparbanan vid universitet och körde en Helen (crossfitwod)
3 varv
400 m löpning
21 kettlebellsvingar 24 kg
12 pull-up
Min tid: 9 min 26 sekunder

Jobbigast var greppet. Och idag kördde jag med jobbets kettlebell och den har en lite större diameter på handtagsgreppet, viket nog gjorde det ännu jobbigare för greppet. Men riktigt skönt med att metabolt pass.


1 kommentar: