torsdag 9 juni 2016

Nya gummiband

Inför morgondagens inspirationsdag och sommarens cirkelpass har jag införskaffat nya starka gummiband. Som jag fattat det så finns det 3 olika märken om man vill ha lite starkare gummiband som man kan köra motståndslöpning med. Jag har nu skaffat två av dessa, nämligem Gun-Ex och H.I.R.T.S. Hade jag haft råd hade jag också velat testa Stroops, men det får nog vänta lite.
Jag kommer testa dessa båda system ett tag och sedan skriva mer om vad jag tycker om dem.

Men idag tog jag ut båda utanför gymmet och körde lite blandat battlerope, gummibandslöpning och gummibandsövningar med dem. Dessutom tog jag med en 24 kg kettlebell ut.

Igår blev det ett snabbt 20 min pass med lite blandade övningar.

Kvällen har ägnats åt de sista förberedelserna inför morgondagens inspiration eftermiddag som jag skall hålla på Tärna Folkhögskola. Packat bilen full med diverse roliga redskap som de skall få testa. Det är bl.a. slamballs, ViPR, Rip-trainer, TRX, kettlebells och sandsäckar.

2 kommentarer: