måndag 25 augusti 2014

Funktionell fys och krasslighet

Äntligen har höstens pass satt igång. Idag var det Core och Funktionell fys som stod på schemat. Det var full sal på core så då blev det ett kroppsviktspass. På Funktionell Fys fick de göra det som står härunder. Första kombinationen körde de i 10 min, den andra i 5 min och den sista i 10 min.


Tycker att funktionell fys är det bästa passet jag har. Bor du i Örebro så tycker jag att du skall komma och testa (måndagar 18.45-19.45 på Örebro Rehabcentrum). Första gången du testar ett pass hos oss är det gratis oavsett när på terminen det är.

Imorgon har vi ett nytt pass som verkar roligt. Det heter Puls och är ett dansinsperat gympapass med olika dansstilar om jag fattat det rätt. Instruktören Tomas kör annars fullsatta pass på Friskis och Svettis.

Själv har jag känt mig lite krasslig så det hat inte blivit så mycket träning. När jag börjar känna mig sjuk brukar jag öka dosen mat (och godsaker) och så gjorde jag även nu. Blev inte alls så krasslig som jag trodde jag skulle bli så det fungerade. Nackdelen är att jag ökat ca 3 cm i midjemått på ca en vecka. Hade tänkt skriva en post om att det är skönt att kunna behålla formen trots semester i och med att jag kunnat få till periodisk fasta (16-8) rätt ofta. Nu tappade jag ju lite form i slutet, men när jag kommer igång med den periodiska fastan igen så löser det sig nog.

Idag körde jag bara ett lätt snabbt pass efter jobbet.

3 varv
12-20 Rygglyft i ryggbänk med armar fram (1 ben varv 2 och 3)
12-15 Enarms axelpress 12.5 - 15 - 15 kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar