fredag 27 september 2013

Kort hemmaträning

Igår kväll så kände jag inte för att gå ut i garaget och träna när Elvira somnat. Det är nämligen inte isolerat, så det blir rätt kallt. I och för sig inga större problem att vara ute i garaget, men hantlar/skivstänger/kettlebells blir så kalla att hålla i. Istället så tog jag in min sandball väger drygt 11 kg. I och med att hantaget är i "tyg" så var den inte kall.

Blev några minuter joint mobility och sedan 3 varv
Enhands axelpress med sandball (15-25-20 st/arm)
Bulgarian Splitsquat med enarms bicepscurl med sandball (ca 12-15 per sida)
Själva benböjen blev ju inte superjobbigt med den vikten, men mina biceps fick jobba.

 Satte sedan på Tabata-timern på min Iphone (20 s arbete + 10 s vila)
6 Powerplanka (drar armbågarna bakåt utan att de rör sig, vilket ökar påfresningen på bålen)
4 Dynamiska sidplankor höger
4 Dynamiska sidplankor vänster
6 Hip thrust med nacke/axlar mot soffan

Här en förklaring av hip thrust av Brett Contreras


Idag hoppas jag hinna åka till ÖKK och köra ett pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar