måndag 23 september 2013

Dagens Funktionell Fys

Idag så hade jag ännu ett Funktionell Fys och de var hyfsat många idag, vilket är kul. Idag så fick de ett papper efter uppvärmningen och att vi gått igenom lite teknikträning i svingar och pushpress, med vad de skulle göra som såg ut så här.

Tyvärr så kollade jag lite fel på tiden så sista styrkan blev bara 2 varv av 4 av övningarna. Första styrkedelen körde de i ca 15 min. Kändes som ett riktigt bra pass. WODen körde jag igenom innan i två varv med start på 10 rep för se hur lång tid den skulle ta. Kom då fram till att 10 min och att starta på 8 kändes bra.
Körde lite styrka på rasten innan passet. Blev då 2 varv
7-8 Pull-up
8-10 press med 20 kg kettlebell

Nu tänkte jag stanna kvar på jobbet och köra ett pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar