måndag 26 september 2016

Spartacusloppet och seg träning


I söndags sprang jag och dottern ett barnlöplopp som heter Spartacusloppet. Det gick 10.00 vid Karslunds motionscentral (i Örebro). Man kan välja mellan 1.3 km eller 3 km. Eftersom Elvira bara är 4 år och att det var första gången hon sprang så var det självklart att det blev 1.3 km.

De har detta lopp 5 söndagar per termin och det kostar 30 kr/gång.
Första gången man springer får  man en bronsmedalj och sedan får man olika medaljer/pokaler/plaketter beroende på hur många lopp man sprungit (nästa medalj får hon vid sitt 3:e lopp).
Dessutom får de saft och bulle efter loppet.

Det var riktigt trevligt då man träffar massor av bekanta där. Blev imponerad av att min dotter orkade springa så snabbt som hon gjorde. Hon behövde bara gå några få gånger. Kan bero på att hon kom ifatt några kompisar från förskolan och då var hon ju "tvungen" stt springa om dem. Jag blev till och med lite svettig, vilket jag inte räknat med.

Tyvärr missar vi sista loppet för hösten som är på söndag.


Idag tränade jag lite efter jobbet. Med betoning på lite eftersom jag kände mig rätt seg.

Blev

4 min crosstrainer och 1 min roddmaskin som uppvärmning

Sedan 2 varv
Tyngdöverföring med rotation i dragapparar
Enhands axelpress med en fot på bänk 20 kg
Hantelrodd med 32 kg hantel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar