onsdag 7 september 2016

Saknat inspiration

Ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen på över en vecka. Har saknat inspiration och energi för framförallt min träning och även för att blogga. Vet rätt bra på vad det beror på och en del är att jag sovit rätt dåligt, men det finns andra orsaker som är mer avgörande som jag inte kommer gå in på så mycket mer. Men nu känns det bättre.

Fick dock till två träningspass förra vecka

På torsdagen körde jag bl.a.
Dips
Enhandsrodd i dragmaskin

Och på fredagen blev det också lite träning
Körde bl.a. Hantelrodd, pressar och lite Parallettes (se film)I helgen tog jag faktiskt och smet förbi mitt chinsräcke i tvättstugan några gånger så lite träning blev det då också. På lördagen gick vi en hel del då vi var i skogen och leta svamp. Hittade tyvärr inga kantareller men kände i varje fall igen en svamp:)I måndags körde jag också lite träning efter jobbet. Det blev enhandspressar med 20 kg hantel och enarms hantelrodd med 32 kg hantel. Klarade ca 10 reps av varje vilket i varje fall var fler pressar än vad jag klarade förra veckan.

Det var riktigt roligt att hålla passen i måndags. På mitt Funktionell Fys var det nästan fullt och de fick börjar med att köra lite boxövningar och sedan blev det en jobbig cirkelstyrka (se på filmen vad de gjorde).

1 kommentar:

  1. Riktigt härligt att du är tillbaka! Kan tipsa om en grym sida jag snubblade över här om dagen, de har en riktig bra guide om att deffa. http://deffa.nu

    Kram! // Madde

    SvaraRadera