torsdag 15 september 2016

Massor av träning på dag 2 på träningsresan

Igår var första hela dagen på träningsresan.

Började dagen med ett härligt yogapass. Känner att jag borde köra mer yoga/garuda när jag är hemma då jag verkligen skulle behöva det. Helst varje dag!


I och med att det var rätt mycket intropass/lättare pass under dagen, så bokade jag in ett av hotellets egna pass efter det. Det kostade 3 euro men det tyckte jag det kunde vara värt. Det var ett pass som de kallade X-wod och det var i princip ett kort crossfitpass (de skulle vara 25-30 min långa) där man själv skulle se till att vara uppvärmd innan passet. 
Såhär såg passet ut

Kruxet med passet var att man inte fick kippa sina pull-ups. Det var ett jobbigt pass och jag önskade att jag ätit frukosten lite tidigare.


Efter det var det ett intropass till X-cord som är ett slags slynga (typ TRX, Junglegym och Redcord). På detta pass var jag inte med så mycket då det var rätt mycket folk på passet. Det var inte så mycket nytt även om jag fick något bra tips, men i och med att jag skall hålla ett pass idag med X-cord och kettlebell så var det bra att veta vad de gått igenom.


Efter det var det ett Afropass. Riktigt kul och jag märker att jag verkligen saknar att gå på lite aerobic/dans/afropass.


Sedan blev det ännu ett skönt yogapass.

Efter lunchen var det dags för lite vattengymnastik.


Därefter blev det ett dansaerobicpass.

När det sedan var dags för teamteach på ett cirkelträningdpass fick jag ta hand om en av stationerna. Jag valde att köra lite olika parövningar som t.ex. dragkamp och burpees över varandra.

På kvällen bjöds det på Sangria innan middagen och efter middagen var vi ett glatt gäng som drog oss vidare till Beachbaren och snackade lite. En av instruktörerna pluggade in sin mobil i högtalarna så det blev lite dans i baren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar